Nye nøkkelressurser om bord

1. juni tiltrådte brødrene Torbjørn og Arvid Hammernes i Utror som henholdsvis prosjektansvarlig og utviklingsansvarlig. De to vil være sentrale i den videre utviklingen av Utrors driftskonsept for havbruk til havs. Begge kommer fra SalMar Aker Ocean, hvor de blant annet har vært sentrale i utviklingen og realiseringen av Ocean Farm 1, samt prosjekteringsarbeidet knyttet til Ocean Farm 2 og Smart Fish Farm.

Torbjørn Hammernes (t.v.) og Arvid Hammernes ser frem til å ta fatt på realiseringen av havbruk til havs i Utror.

Torbjørn (39) har nautisk utdanning og har tidligere jobbet innen fiskeri, oppdrett og seilt i handelsflåten verden rundt. De siste årene har han vært direktør for teknologi og prosjekter i SalMar Aker Ocean. Arvid (42) har også nautisk bakgrunn og har tidligere jobbet innen shipping og offshore, før han etablerte Ocean Farming AS sammen med sin bror i 2010. Arvid kommer fra stillingen som driftsdirektør i SalMar Aker Ocean.

- Utror deler mange av de samme visjonene og tankene om fremtidens havbruksnæring i åpent hav som vi har, og vi ser frem til å bidra til videre utvikling i årene som kommer, sier Arvid og Torbjørn.

Forrige
Forrige

Utrors første sommerpraktikanter på plass i lofoten

Neste
Neste

Høringssvar til regjeringens forslag om Grunnrenteskatt